Sovint solitari esportista suant sempre la samarreta pels senders i senderets sobre sabatilles o bicicletes i si no lliscant els seus esquís fent esses sobre les neus i escalant els cims més altsssss:
BTT
Esquí de muntanya
Senderisme i muntanya

diumenge, 23 de març del 2008

Serra de Picancel: Serrat del Migdia, Pic de Perris i Cingle de la Por

Volta per fer l'ascensió al Serrat del Migdia i, ja que es puja fins allà, proposo dos cims més molt propers: El Cingle de la Por i el Pic de Perris. Qualificada de difícil per la llargada, el desnivell i petites grimpades per fer els cims. Hi ha algun tram equipat amb cordes.
La ruta comença al Pont del Climent tot i que al ser circular també podria començar al Pont del Doro. Cal tenir en compte que aquest últim, amb el pantà ple, queda sota l'aigua.
A partir del Pont del Doro és on la ruta guanya desnivell per uns barrancs i canals molt macos. Seguint el camí fins el final et portaria fins la casa de Sant Miquel i més enllà, fins a Pedret.
Vilada ben bé al Nord del Serrat del Migdia

Nosaltres trenquem abans a l'esquerra si volem retallar camí, tot i que un cop es puja es pot fer una petita volta fins a Sant Miquel i a partir d'allà hi ha un camí direcció al Serrat del Migdia ben indicat. Total de la petita volta 40' aprox.Serrat del Migdia des del Pic de Perris. Al fons els Rasos i el Cim d'Estela

Un cop a dalt en poca estona es poden fer els tres cims, el més proper és el Cingle de la Por, després el Serrat del Migdia i finalment el Pic de Perris.
En aquest últim pic vaig trobar unes escales que desconeixia, les vaig baixar i no vaig saber trobar la continuació del camí. Agrairé qui me'n pugui fer cinc cèntims.

Clica la bandera verda per veure el track al Wikiloc

5 comentaris:

Xavi ha dit...

Ei companyeru!! ja te comentat abans q me comprat la bici, be, de moment no la tinc, estic en espera. Entra al link aket i voras la makina. Les rodes son un pel diferent, xo weno, ja et pots fer una idea.
http://www.goka.net/imgx/descarga_imagenes/bicicleta/cuadros/BicicarreteraGoKaZero8.jpg
Apa, ens la veiem!!!
XAVI

Lluís ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Lluís ha dit...

Molt wapa neng, et servirà per entrenar i per lligar!!!

Anònim ha dit...

Aquí: http://www.engarrista.com/content/view/143/56/ pots trobar la ressenya d'uns que van seguir la ferrada

Miquel Noguera

Lluís ha dit...

Gràcies Miquel per la informació.