Sovint solitari esportista suant sempre la samarreta pels senders i senderets sobre sabatilles o bicicletes i si no lliscant els seus esquís fent esses sobre les neus i escalant els cims més altsssss:
BTT
Esquí de muntanya
Senderisme i muntanya

dijous, 13 de març del 2008

Serra de la Petita: Volta gran

Tot i ser propera a Berga, els camins d'aquesta volta estan en vies de desaparició. Ara són camins més aviat per senglars. La sequera i els últims temporals de vent han trencat nombroses branques i arbres que estan al mig del camí. A més, els matolls i bardisses hi creixen considerablement en algunes zones.
Seria una llàstima que acabessin desapareixent perquè és una volta molt maca i dóna múltiples visions d'aquesta serra i el seu entorn. Una visió de Berga a la falda sud, i un ambient menys "humanitzat" a la cara nord. És d'esperar que amb l'acció d'alguns i el pas de molts es puguin mantenir.
Berga des de la Serra de la Petita.

Important: De moment no posar-s'hi sense pantalons o malles llargues i samarreta de mànigues llargues. Quan es passa per la carena hi ha una zona rocosa d'uns 6 m. d'alt que s'ha de desgrimpar, o gimpar si es fa en l'altre sentit.


En el mapa la volta està feta començant des de Berga (Des del restaurant La Cabana) però també es pot començar a Pedret. A la foto, arribant a Pedret.
Si algú està disposat a col.laborar en el desbrossament pot deixar un comentari al peu de l'article.

Clica la bandera verda per veure el track al Wikiloc.