Sovint solitari esportista suant sempre la samarreta pels senders i senderets sobre sabatilles o bicicletes i si no lliscant els seus esquís fent esses sobre les neus i escalant els cims més altsssss:
BTT
Esquí de muntanya
Senderisme i muntanya

divendres, 6 de febrer del 2009

Raquetes: Rasos de Dalt - Rasets - Rasos de Baix

És una ruta ideal per fer-la amb raquetes doncs, sobre tot la primera part de la ruta, l'ascensió als Rasos de Dalt es fa entre bosc amb poc espai que permeti esquiar còmodament.

La segona part de la ruta és més oberta però igualment tampoc hi ha grans baixades com per fer-la amb esquís.

La intenció d'avui era la de variar una mica les rutes habituals dels Rasos i tirar fotos des d'una altra perspectiva, la dels Rasos de Dalt, que, tot i ser la part més alta del massís amb 2077 mts. és molt menys freqüentada que el Rasos de Baix o Pedró.

Rasos de Dalt

La quantitat de neu que hi torna a haver aquests dies és poc habitual per això avui valia la pena fer un bon reportatge fotogràfic.


Rasos de Baix o Pedró

Ja he pujat tard, pels volts de les 16 h. per aconseguir retratar una bona posta de sol, però nomès l'he vist una estona, després ha deixat pas a una espessa boira que amb prou feines veia el camí, o sigui que ni posta de sol ni res.

De totes maneres potser amb alguna de les fotos se li pot trobar la gràcia, la boira sol donar un ambient misteriós a la muntanya però també de calma i silenci.