Sovint solitari esportista suant sempre la samarreta pels senders i senderets sobre sabatilles o bicicletes i si no lliscant els seus esquís fent esses sobre les neus i escalant els cims més altsssss:
BTT
Esquí de muntanya
Senderisme i muntanya

dimarts, 22 de juliol del 2008

Travessa Benàs-Llauset

El títol de l'article havia de ser "Ultra Trail de l'Aneto", però un genoll va fer figa i per tant deixo el títol que hi ha a dalt. A Llauset ens va tocar retirada.

Per la gent que va acabar la prova va ser duríssima, 65 Kms. i més de 4.500 mts. de desnivell positiu acumulat. Enhorabona als valents que van aconseguir arribar a Benàs!
Nosaltres vàrem fer la primera part de la prova i ja en vam tenir prou, de fet ens van sortir gairebé 1.800 mts de desnivell positiu i 24 kms.
En una prova tant llarga et pots trobar amb moltes anècdotes. A nosaltres dos ens en va passar una que no ens havia passat mai: tant a l'Edu com a mi se'ns va rebentar el Camelback, a ell just abans de sortir i a mi quan encara no feia un km!!! Per sort haviem decidit portar un bidonet per anar omplint els "camels" fàcilment i no treure'ls de la motxlil.la. Va ser l'únic recipient que ens quedava entre els dos per poder beure, i per sort també, aquest any surt aigua per qualsevol lloc.

Ja ens donem per satisfets amb les més de quatre hores i mitja d'exercici i els nombrosos paissatges per on vam anar passant. Aquest any les muntanyes estan impressionants amb el munt de neu i aigua que hi ha arreu.

Edu i Lluís.