Sovint solitari esportista suant sempre la samarreta pels senders i senderets sobre sabatilles o bicicletes i si no lliscant els seus esquís fent esses sobre les neus i escalant els cims més altsssss:
BTT
Esquí de muntanya
Senderisme i muntanya

dilluns, 31 de març del 2008

BTT: Volta Avià - St. Lleïr de Valldora - Campllong - Avià

Volta clàssica amb BTT al Berguedà tot i que cada vegada hi hagi més trams asfaltats. 43 km i més de 1000 m. de desnivell fan que l'hagi classificat almenys de moderada.
Junt amb el Ramon, hem començat la volta a Avià fent els primers kms per carretera.
A l'entrar a la Vall d'Ora l'asfalt desapareix i seguim per pista forestal fins arribar a Sant Lleïr de la Vall d'Ora on seguirem direcció a St. Pere de Graudescales. A partir de l'alçada de St. Pere, el camí empitjora molt, és molt pedregós i irregular tot i ser ample i apte per vehicles tot terreny.

Sant Pere de Graudesdales des del Mirador dels Presidents.

Al cap d'una estona arribem a la carretera de Berga a St. Llorenç de Morunys, la seguim direcció Berga fins el trencall de St. Serni de Terrers. Agafem el camí de terra per uns kms. i que més endavant continuarà asfaltat ja fins a Camp Llong.
Arribem a la zona més alta del recorregut, prop del Pi de les tres branques i després d'1 km. agafem un trencant a la dreta per no haver de baixar per la carretera principal. A partir d'aquí es va unint diversos fragments de camí i carretera fins arribar de nou a Avià.

Clica la bandera verda per veure el track al Wikiloc.

2 comentaris:

Família Gendrau Santmartí ha dit...

Hola Lluís,
Encara no se puijar fotos, però ja m'ensurtiré. De moment, vull dir-te que em va agradar molt aquesta ruta, i que la millor foto que hi podem penjar és la que estem junts (ho fas tu?). Així la gent veurà lo bé que ens ho passem i igual s'apunten un altre dia.

Lluís ha dit...

Ok, penjaré la dels dos i la de St. Pere de Graudescales.