Sovint solitari esportista suant sempre la samarreta pels senders i senderets sobre sabatilles o bicicletes i si no lliscant els seus esquís fent esses sobre les neus i escalant els cims més altsssss:
BTT
Esquí de muntanya
Senderisme i muntanya

dissabte, 1 de març del 2008

Tercera Maria: Volta curta a St. Salvador

És la volta més curta que he trobat per fer el cim de St.Salvador. Ideal per als amants dels forts desnivells, tot i que, fent-la al revés es suavitza el pendent d'ascens. Tota la pujada està molt ben marcada amb "blanc i verd".
Volta St. Salvador
Un cop fet el cim, i ja encarats a la baixada és recomanable visitar "La Bòfia", una petita cova abans plena d'aigua però que ara es pot entrar fins el final. Només cal seguir els indicadors.
La baixada és en general poc marcada, amb fites escasses, i hi ha una zona curta encara menys evident; comença al punt que hi he posat "camí d'ovelles". És un camí bo per ovelles, pq les branques són tallades a la seva alçada, i no tant per humans, però és un tram curt. Ideal seguir el GPS o la intuïció. Es va a parar a un camí més bo, es remunta una mica i després ve una baixada forta pel costat d'un vailet que et porta a la pista ampla que dóna final a la ruta.
Entra al Wikiloc clicant la bandera verda del mapa.