Sovint solitari esportista suant sempre la samarreta pels senders i senderets sobre sabatilles o bicicletes i si no lliscant els seus esquís fent esses sobre les neus i escalant els cims més altsssss:
BTT
Esquí de muntanya
Senderisme i muntanya

dimarts, 14 d’abril de 2009

Pic dels Pedrons

La millor esquiada de l'any el dia 9 d'abril.
Vam estar de sort i l'únic dia de bon temps de Setmana Santa el vam ben aprofitar.
El Pedrons és un cim que té un pendent moderat i un descens llarg, maco de fer amb neu nova i força segur en situació de molta neu acumulada, tant habitual aquest hivern. La cirereta la posa la petita aresta final que li dóna un aire més alpí a un cim relativament modest, 2.715 mts.

Pujada agradable:


Aresta simpàtica, tot i bufar una mica de vent:
I final de dia amb una baixada inmillorable:

Per cert, la millor baixada és per on es feia abans que construïssin l'aduana, just pels lloms del Rec del Baladrar i no per la carena per on hem pujat. D'aquesta manera al final s'haurà de remuntar uns 40 mts de desnivell i acte seguit baixar esquiant fins el pàrquing on hem deixat el cotxe.Pep i Lluís

1 comentari:

edunz ha dit...

buf, d'aquestes neus que s'ho deixen fer tot i obrint traça.. des del cim surt un descens molt picon i guapu per una canal (prèvia desgrimpada curta) directa que mira a l'E... a tenir en compte amb bones condicions.
a veure si ens enganxem encara aquesta any!
(aquest dies malament, activitats discretes que tinc el peu baldat)