Sovint solitari esportista suant sempre la samarreta pels senders i senderets sobre sabatilles o bicicletes i si no lliscant els seus esquís fent esses sobre les neus i escalant els cims més altsssss:
BTT
Esquí de muntanya
Senderisme i muntanya

dissabte, 28 de març del 2009

Esquí de muntanya: Serra del Verd

Un altre dels massissos prepirinencs ben esquiables aquest any.
Deixem el cotxe allà on trobem neu, en una pista forestal que s'agafa just passat l'ermita de santa Margarida, i comencem a caminar durant 2 kms.



Ens calcem els esquís i ens disposem a enfilar-nos per un bosc transitable amb esquís però molt dret. Les voltes maria són nombroses i sovint en llocs precaris, però ràpidament comencem a guanyar alçada.

Al cap de poc, el bosc va desapareixent i el relleu es suavitza. La neu també hi és més constant i bona, i és que ja estem superant els 2000 mts.



Ja ens falta poc desnivell però la distància encara és considerable. Seguim endavant entre prats i arbres escassos fins arribar al Cap del Verd... Bones vistes i una mica de menjar.
Ens espera una baixada maca pel Torrent Fosc, un racó esquiable dret al principi però que despres es suavitza.

La resclosa ens marca el final de l'esquiada i el retorn al camí, que, si no hi ha neu, cal fer-lo a peu. Ara seràn tres els kms que haurem de fer amb esquís a la motxil.la, però res a veure amb l'última patejada del Comabona.



Pep i Lluís

1 comentari:

jacsinbacker ha dit...

Wynn Plaza - Mapyro
Wynn 인천광역 출장안마 Plaza in Las Vegas is an elegant, yet luxurious resort featuring a shopping center, elegant shops, and a variety of entertainment 의정부 출장안마 venues Distance to airport: 5.7 kmLocation 영천 출장마사지 rating: 8.7Nearest airport: McCarran International Airport 김천 출장샵 Rating: 8.8/10 · ‎1,181 파주 출장샵 votes