Sovint solitari esportista suant sempre la samarreta pels senders i senderets sobre sabatilles o bicicletes i si no lliscant els seus esquís fent esses sobre les neus i escalant els cims més altsssss:
BTT
Esquí de muntanya
Senderisme i muntanya

dimecres, 7 de juliol del 2010

Ruta circular pel Puigmal

Avui tinc la bona companyia del Màrius, i amb ell anirem a seguir una ruta pel Puigmal i entorn. Ens interessa fer una bona ruta en alçada per tal d'aclimatar-nos una mica i preparar la propera sortida als Alps. Com més estona estiguem en actiu allà dalt, millor, per tant hem buscat un recorregut que ens permeti això.
Aprofitant que es pujen quasi 900 mts de cop, i que arribem al cim més alt de la ruta, el Puigmal (2.910 mts), farem una volta i uns quants cims amb poc esforç més.


Tot just abans d'arribar dalt del cim, veiem un isard solitari que ens deleita amb alguna cabriola que hem tingut la sort d'immortalitzar.


La foto de rigor al cim del Puigmal.

Els cims que fem després del Puigmal són el Pic Petit del Segre, el Pic del Segre i el Puigmal de Llo. En total no arribem als 1.100 mts de desnivell acumulat i hi destinem 4 h 40', una sortida ideal per al nostre objectiu.

Arribant al Puigmal de Llo amb el Pic Petit del Segre darrera.


Des del Puigmal de Llo i prop del migdia es veuen uns núvols amenaçadors rere el Puigmal que a la tarda donarien tempestes.

La tornada la farem per la carena que baixa des del Puigmal de Llo fins on es suavitza i llavors girem a l'esquerra i baixem directe per terreny mig tarterós en direcció al torrent d'Aiguaneix.


Màrius i Lluís